Инфо

12. август 2021.12. авг 2021.
први циљ, друга рунда (фото: РСС)

први циљ, друга рунда (фото: РСС)

РУКОМЕТ: КАДЕТСКЕ СЕЛЕКЦИЈЕ

Европски шампионати

Женску и мушку кадетску селекцију Србије лето је целокупно усмерено на такмичење које је у току за даме, односно које данас стартује за мушкарце. Европски шампионати у обе конкуренције су врхунац рукометног лета за њих.

Девојке се у Б дивизији боре за повратак у најјачу дивизију на Европском првенству у Грузији. Вечерас (четвртак, 12. август) дочекују Италију у последњем колу групне фазе, а то ће бити и дуел за прво место у групи, с обзиром да су у прва два меча наше репрезентативке забележиле реми против Фарских Острва (26:26) и савладале Естонију (36:13). У оба дуела наступала је и рукометашица Медицинара Александра Васић која је постигла укупно пет голова. Завршница, полуфинала и финала, предвиђена су за викенд.

Кадети вечерас почињу у Хрватској борбу на континенталном шампионату А дивизије. Састав репрезентације, између осталих чине и три рукометаша Металопластике: Вукашин Антонијевић, Филип Миловановић и Матеја Додић, а селекцију Србије предводи Шапчанин, некадашњи тренер Металопластике, тренутно стратег Радничког из Крагујевца Ђорђе Теодоровић.

Репрезентација је у групи А са Исландом, Словенијом и Италијом.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa