Инфо

19. август 2021.19. авг 2021.
Летња школа математике
ОШ “Николај Велимировић“

Летња школа математике

Од 24-27. августа одржаће се јубиларна 15. ``Летња школа математике`` за ученике који од другог разреда основне до трећег разреда средње школе (у питању су разреди који су ученици завршили). Летња математичка школа у Шапцу настала је са циљем да се продубе знања стечена на редовној настави и са истим циљем се одржала до данас. Због тренутне епидемиолошке ситуације, по први пут ће се одржати онлајн. После успешно одржане ``Зимске школе``, на којој је учествовало преко 700 ученика, надам се да ћемо и овог пута оправдати ваша очекивања.

Школа је бесплатна за све ученике, а рад предавача је волонтерски. Предавачи су као и до сада доктори математичких наука, асистенти на факултету, успешни такмичари, међу којима и студенти најпрестижнијих светских и домаћих универзитета, освајачи златних медаља на Међународној олимпијади, а најзначајније место заузимају ентузијастични наставници и учитељи шабачких основних школа и гимназија.
Пријављивање за школу се врши попуњавањем обрасца који се налази на сајту ОШ``Николај Велимировић`` и Едукативног центра ``Троугао``. Све даље информације ћете добијати путем мејла који наведете у пријаве.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa