Инфо

14. октобар 2021.14. окт 2021.
Брига за нове  нараштаје проиритет
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Брига за нове нараштаје проиритет

Из министарства за бригу о породици и демографији протеклог понедељка стигла је подршка локалној самоуправи Општине Владимирци у посети помоћнице министра у министарству о породици и демографији Александре Чамагић која је видно задовољна отишла из Владимираца са утиском да се итекако брине о новим нараштајима.

Уз захвалност о пријему председнику Општине Горану Зарићу и за бригу о ономе што тишти и локалне самоуправе као и саму државу, а и на спознаји колико и ми и локалне самоуправе можемо ојачати породицу. Чула сам добре примере рада и пројеката. Драго ми је да је овде препознат проблем негативног прираштаја како би зауставили пад новорођених. Драго ми је да су села у Општини жива и да чак има села која имају више становника од саме варошице, рекла је помоћница министра.Горан Зарић је истакао задовољство што је држава вољна да помогне:
Ово је путоказ како да сви заједно помогнемо да се повећа природни прираштај али и да се створе услови да млади остану на својим огњиштима. Ми ћемо у свом буџету планирати и више новца да би ојачали породице и тако надам се помоћи да се рађа више деце што је и државни приоритет, закључио је челни човек Општине Владимирци.

Најновији број

25. новембар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa