Инфо

4. новембар 2021.4. нов 2021.
Нови дерби изазов
ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Нови дерби изазов

Млади ватерполисти „Саве“ су најпријатније изненађење Прве Б лиге у текућој сезони и налазе се, ван свих очекивања, на врху табеле, делећи га са београдским Сингидунумом. Управо они су наредни ривали Шапчана у дербију кола и можда дербију полусезоне.

Београђани имају искуснији тим, амбиција је Прва А лига, а имали су лакши распоред од Саве на старту, те би евентуална победа Шапчана отворила пут овдашњој екипи да на врху дочека и нову календарску годину. Александар Ераковић и Вељко Савковић имају искуство играња за први тим, у међународној конкуренцији, што додаје искуство екипи, а сјајна подршка са трибина „приморава“ младе да буду и изнад максималних могућности.



Попут Саве и Сингидунум је ослоњен на клупску школу и млађе категорије, уз неколико искусних играча са искуством вишег ранга попут Миловановића, Сушенока, Милетића.

До полусезоне, Шапчане очекују мечеви са екипама из доњег дела табеле, уз тежак меч у Кикинди против најпознатије екипе Лиге, ЖАК, док Сингидунум мора и на Спартак и Врачар из врха, те викенд дерби може бити дерби за прво место на полусезони.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa