Инфо

25. новембар 2021.25. нов 2021.
Серије пред одмор
ФУДБАЛ: ЈЕСЕЊА СТАТИСТКА

Серије пред одмор

Викенд који је остао иза нас ставио је тачку на такмичарску 2021. годину у Српској лиги „Запад“, недељу дана раније окончана је Колубарско-мачванска зона. Завршене су јесени и у међуопштинском рангу, али је преостало да се одиграју неке одложене утакмице.

Пожега је поново лидер СЛЗ, четири узастопне победе су их учврстиле на врху, а у одличној форми су Слобода и Смедерево, седам кола без пораза. Ариље и Слога Краљево су у великом паду отишли на одмор, а управо је победа у Ариљу Рађевац оставила на сигурном одстојању, то им је једнина у шест последњих рунди.

Иако је остала још половина сезоне, јасно је да ће Будућност Крушик од јесени играти поново Српску лигу Запад. Много занимљивије ће бити на дну, а зиму за анализу и престројавање имају пре свих Слога из Богосавца која је полусезону завршила са седам узастопних пораза, Од 25. септембра ређа само поразе. Иза су Стрмово са четири узастопна пораза и Железничар са само бодом из последњих пет мечева. Цер Петковица жали због паузе, јер су после Ваљеваца у најбољој форми, седам кола без пораза, уз три победе и три ремија у том периоду.

У Окружној лиги је остало једно коло до краја, бриге чекају Цер из Јадранске Лешнице који је у серији од шест узастопних пораза, седам у последњих осам кола, Гучево је четири пута у пет последњих рунди поражено. Јединство Штитар је најбољи тим када би се гледао учинак у последњеих пет мечева, имају четири победе и један пораз, бољи су и од водећег Подриња.

Стојан Лазарац је непоражен осам кола и зато је на врху МОЛ Мачва, само су једном играли нерешено у
том периоду, наставили су серију започету у Општинској лиги претходне сезоне када су имали максималан учинак и сада су главни кандидат за Окружну лигу. Слога Дуваниште је остала у трци захваљујући победи у последњем колу, а немиран крај су имали играчи Метковића са три везана пораза.

Код Поцераца, јасно је да је Јевремовац неприкосновен, идентично као Крушик у Зони. Другу половину полусезоне за памћење је имао Влашић Доње Црниљево, шест узастопних победа довело их је на друго место и у врх после дуго времена. Велики ривали Матијевац и Добрава су на дну и у катастрофалној серији. Вукошићани не знају за победу од другог кола, а поражени су у последњих шест мечева, уз неодиграни меч против Војводе Степе. Матијевац је изгубио седам пута у завршних осам кола, а победио је само управо Добраву.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa