Инфо

25. новембар 2021.25. нов 2021.
Млади и невакцинисани чешће обољевају
СЕДМИЧНИ ИЗВЕШТАЈ НАЧЕЛНИКА МУО

Млади и невакцинисани чешће обољевају

Од четвртка 18. новембра до понедељка 22. новембра спроведено је 1135 надзора, у којима је учествовало 99 инспектора. Инспектори су у два надзора утврдили неправилности које се односе на ограничено радно време, за које нису изречене мере
Према подацима Кризног штаба,који се свакодневно публикују јавности на подручју Републике Србије благо се смањује број заражених и хоспитализованих лица. Забрињава број преминулих особа који је и даље велики. Међу оболелима налази се велики број лица млађе животне доби који у највећем броју нису вакцинисани. Отуда апел да је вакцинација, поред поштовања наложених мера једина сигурна заштита од вируса.У Мачванском управном округу опада број заражених лица, а у прасту је број вакцинисаних лица.

Од четвртка 18.новембра до понедељка 22.новембра појачан је интензитет координисаних надзора републичких инспекција и комуналне инспекције/ милиције.У примени је и обавеза достављања извештаја о одржаним манифестацијама у локалним самоуправама са преко 500 људи .

Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац је у свакодневнoј комуникацији са руководиоцима републичких инспекцијских служби и инспекцијских служби локалних самоуправа са подручја Управног округа, а у контроле су укључени сви расположиви људски и материјални ресурси.

Од четвртка 18. новембра до понедељка 22. новембра спроведено је 1135 надзора, у којима је учествовало 99 инспектора. Инспектори су у два надзора утврдили неправилности које се односе на ограничено радно време, за које нису изречене мере.

Од 19.марта почео је са радом ЦЕНТАР ЗА КОВИД 19 МЕРЕ. Центар се налази на интернет адреси inspektor.gov.rs Сви заинтересовани могу поставити питања.

Здравствена струка и надлежни државни органи апелују на све грађане да поштују наложене епидемијске мере и да се вакцинишу, како би у што крећем року дошли до колективног имунитета.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

7. децембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa