Инфо

2. децембар 2021.2. дец 2021.
Ново градско рухо
РЕКОНСТРУКЦИЈА КАСАРСКЕ УЛИЦЕ У ШАПЦУ

Ново градско рухо

Реконструисана је цела улица у дужини од 700 метара и проширена паркинг местима. Учинили смо да овај град добије једно ново рухо, нови изглед
Градоначелник Шапца Александар Пајић јуче је обишао завршне радове на реконструкцији Касарске улице у Шапцу. За ову инвестицију, једну од највећих у овој години, из градског буџета издвојено је 25,2 милиона динара.

- Касараска улица је била у катастрофалном стању. С обзиром да четири деценије није рађена, била је потпуно небезбедна за кретање пешака, бициклиста и возача аутомобила. Реконструисана је цела улица у дужини од 700 метара и проширена паркинг местима. Учинили смо да овај град добије једно ново рухо, нови изглед. Предстоји нам сађење дрвореда у овој улици. Задржали смо стара, здрава стабла, а посадићемо и 65 нових, чиме ћемо добити нова плућа града, јер Шабац треба да буде град будућности, истакао је градоначелник Пајић.

Према речима Младена Чолића, председника МЗ Јевремова, овај пројекат је од изузетног значаја с обзиром да је Касарска улица фреквентна.

- Захваљујем градоначелнику и градској управи зато што је ова улица као саобраћајница веома важна за овај део града. Мештани ове месне заједнице су жељно ишчекивали асфалтирање улице, паркинг и тротоар, каже Слађана Вујковић из МЗ Јевремова.
М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa