Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
Повратак Ане Радовић
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Повратак Ане Радовић

У Супер лиги за рукометашице тренутно је пауза између две полусезоне која траје до краја јануара, а осим припрема, тимови покушавају у датим околностима и да појачају саставе. Медицинар очекује важан повратак. После паузе од једне и по сезоне, најпре због повреде, а потом трудноће и порођаја, у екипу се враћа најбоља играчица у историји клуба Ана Радовић. Последњи званични меч је одиграла у другом колу сезоне 2020/21.

Шапчанке су тренутно седме на табели са два бода заостатка у односу на четвртопласирану Наису, а повратак Радовићеве је велико појачање у борби за плеј оф.

-Нема потребе трошити речи о квалитету и знању Ане Радовић. Враћа се истински мајстор рукомета и лидер екипе, нешто што нам је недостајало у неким мечевима током јесени. Реч је о некоме чији приступ на паркету треба да послужи као пример другима, али и лидеру спремном да учини прави потез у правом тренутку – истакла је тренер Сандра Колаковић.

За сада две рукометашице неће бити на располагању на пролеће. Споразумно је прекинута сарадња са Јеленом Нинковић, голманом екипе и Кристином Цвијановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa