Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
Узбудљива прича која ће малишанима држати пажњу
Нова књига Харијет Манкастер ускоро у продаји

Узбудљива прича која ће малишанима држати пажњу

Из пера Харијет Манкастер, ауторке чувеног серијала књига о Исидори Мун, стиже нам инспиративна прича о јунакињи која превазилази све препреке и успева да пронађе свој пут: Викторија Сенка – опака и светлуцава.

Радња књиге је праћена необичним авантурама и јунацима са којима је лако поистоветити се. Као и у претходним делима Харијет Манкастер, деца узраста од 7 до 9 година имаће прилику да на забаван начин, уз необичне илустрације, спознају праве вредности и науче да поштују различитости. Књига Викторија Сенка – опака и светлуцава ускоро ће бити доступна на сајту вулканциц.рс, као и у свим књижарама Вулкан.

Викторија Сенка и Селестина су близнакиње, рођене из истог дијаманта и стога следеће наследнице трона у Виленичкој шуми. Ипак, њихов дијамант имао је тамну мрљу, због чега им је оспорено право да живе у краљевској палати. Селестина успева да пронађе нове радости у животу, али хоће ли Викторија Сенка тако лако прихватити да није краљица?

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу „Викторија Сенка-Опака и Светлуцава“


Близнакиње су као месечина и сунчева светлост – да ли ће се ослободити улога које су им наметнуте, поново написати своју причу и променити судбину?
Викторија Сенка одвешће вас на чаробно путовање Виленичком шумом. Узбудљива прича праћена фантастичним илустрацијама показаће вам колико је важно борити се за оно у шта верујемо, те да живот није само црно-бели, већ је понекад и светлуцав.

Књигу Викторија Сенка – опака и светлуцава ускоро ћете моћи да купите путем сајта вулканциц.рс и у свим књижарама Вулкан, а до тада уживајте у претходно објављеним делима Харијет Манкастер, омиљене дечје ауторке.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa