Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
СНС нема везе са тим
САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ШАБАЦ ПОВОДОМ “ПОТЕРНИЦА”

СНС нема везе са тим

Поводом оптужби да је Српска напредна странка одговорна за плакате усмерене против новинарке Исидоре Ковачевић, а који су осванули по Шапцу, обавештавамо јавност да Градски одбор СНС са тим нема никакве везе. Очигледно је да разједињена шабачка опозиција покушава да скрене пажњу са пропалих протеста и што нема никакву идеју која би била корисна за суграђане, па им је најлакше да подмећу нашој политичкој партији.



Градски одбор Српске напредне странке Шабац фокусиран је на развој града и ни на крај памети нам није да било кога прозивамо на начин за који нас оптужују активисти Небојше Зеленовића. Невероватно је да најагресивнији активиста бившег градоначелника Шапца, иако се представља као правник, и требало би да му буде познато да су неосноване оптужбе кривично дело, без иједног доказа тврди да је СНС аутор спорних плаката.

Након свих трвења међу шабачким опозиционарима, а посебно обрачуна између Покрета “Буђење” и Заједно за Србију, молимо опозицију да се посвети решавању проблема у својим редовима и прављењу квалитетног програма, а не да се на овако покварен начин боре за шаку гласова.
Служба за информисање СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa