Инфо

5. мај 2022.5. мај 2022.
Унапређење рада  Удружења МС Шабац
ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ

Унапређење рада Удружења МС Шабац

У недељу, 8.маја, са почетком од 18сати, у хали Средње економске школе, беће одржан хуманитарни концерт у организацији Удружења МС Шабац. Приход од улазница намењен унапређењу рада Удружења оболелих од мултипле склерозе
Претпоследњег дана месеца маја обележава се Међународни дан оболелих од мултипле склерозе. Прошле године смо тим поводом писали о Удружењу МС Шабац које је веома активно последњих годину дана, а сада ће широј јавности проблеме особа које живе са мултиплом склерозом покушати да приближе кроз хуманитарни концерт који се одржава у недељу, 8. маја са почетком у 18 часова у хали Средње економске школе “Стана Милановић”.

На концерту ће наступити к.у.д. Абрашевић, у.а. Чивија, а.н.и. Хајдук Станко и ф.а. Господар Јеврем. Посетиоци ће уживати у разним играма, од народних преко модерног плеса до дечјег балета.
Цена улазнице је 300 динара, а сав приход од концерта намењен је унапређењу рада овог младог удружења насталог прошле године како би оболелима од МС-а у Шапцу пружило подршку и помоћ- наводе у Удружењу МС Шабац.

Карте се могу купити у просторијама к.у.д. Абрашевић (Масарикова 20), у.а. Чивија (Николе Пашића 10), Туристичке организације града Шапца и кафеа Арт (Господар Јевремова улица), као и у Економској школи пред сам почетак концерта.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa