Инфо

23. јун 2022.23. јун 2022.
Шест екипа и једанаест дисциплина
СЕОСКЕ ИГРЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА У НЕДЕЉУ НА ЛЕТЊИКОВЦУ

Шест екипа и једанаест дисциплина

Спортски савез Шапца заједно са Спортским савезом Србије у недељу организује Сеоске игре Спортског савеза Србије. Игре ће се одржати, традиционално, на Летњиковцу, у дворишту Основне школе “Стојан Новаковић”. Свечано отварање је у 9:30, а игре стартују око 10:00 часова.

Иако је првобитно било пријављено 11 екипа, због обавезног лекарског прегледа остало је шест месних заједница: Горња Врањска, Заблаће, Поцерски Причиновић, Дреновац, Мајур и Мишар.



-Ове године имамо 11 диспциплина, једну више у односу на претходну годину. Поред досадашњих: фудбала, одбојке, шаха, рвања, и традиционалних дисциплина - скока из места, полигона, бацање камена с рамена, надвлачење конопца и клипка, обарање руке, нова је трка у џаку. Очекујемо око 120 учесника и свака екипа је обавезна да има пет женских такмичара. Ово је општински ниво и победник иде на регионални. Ове године има пет региона и по две првопласиране екипе ће обезбедити пласман на републички ниво такмичења. Победник републичког нивоа такмичења ће, као и претходних година, добити рукометни терен, рекао је Милош Митровић у име Спортског савеза Шапца.

Сатница и програм се могу наћи на Фејсбук страници Спортског савеза Шапца.
M.M.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa