Инфо

22. септембар 2022.22. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

У ТОКУ РАДОВИ НА УВОЂЕЊУ ГРЕЈАЊА У БАЛОН САЛУ У О.Ш. У ЗМИЊАКУ

Сви су важни

У току радови на увођењу грејања у балон салу О.Ш. “Јован Цвијић” у Змињаку.
Градоначелник Шапца др Александар Пајић у уторак је обишао радове у Змињаку. У току је увођење грејања у балон салу Основне школе „Јован Цвијић“.

- Радови на уградњи система за грејање у балон сали у Основној школи ,,Јован Цвијић” у Змињаку напредују предвиђеном динамиком. Балон сала урађена је 2018. године, али није постојало грејање, тако да деца салу нису могла да користе током зимског периода. Сада смо решили овај проблем и обезбедили деци услове за наставу физичког васпитања и рекреацију током хладног времена. Уградња инсталација за грејање балон сале финансирана је средствима Месне заједнице Змињак, нагласио је градоначелник Пајић.

Вредност изведених радова је милион и 375 хиљада динара. Површина балон сале је 750 квадратних метара, а користи је око 120 основаца и предшколаца у Змињаку.

- Град Шабац на овај начин показује да су му подједнако важни сви његови становници. Чинимо све да деца на селу имају све услове не само за образовање, него и за здраво одрастање. Град Шабац наставиће да улаже у образовање јер је то улагање у будућност, а циљ нашег града је да деца са села имају исте услове за образовање као и деца у граду, додао је Пајић.

Доградња система за грејање није једина новина у Основној школи „Јован Цвијић“ у Змињаку.
- У претходној школској години заменили смо кров на помоћној згради и избацили азбест из наше школе. Поред тога, обезбедили смо школска дворишта и поставили видео надзор. Услови за рад у нашој школи постају све бољи, истакао је Владимир Симовић, директор школе и захвалио градоначелнику Пајићу, Градској управи и МЗ Змињак-Скрађани на снажној подршци.
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa