Инфо

6. октобар 2022.6. окт 2022.
„Пантери“ на Купу Србије (фото: клуб „Пантер“)

„Пантери“ на Купу Србије (фото: клуб „Пантер“)

ЈУ ЈУТСУ

Златни викенд „пантера“

Осам такмичара из шабачког клуба „Пантер“ наступило је у Новом Бечеју на Купу Србије. Иако је било чак шест дебитаната, Шапчани су освојили који су шест златних медаља, једну сребрну и једну бронзану.
Злато су освојили; Перун Томић полетарац У10 -34кг, Владимир Ђукић наде У14 -38кг, Давид Ранковић наде У14 -55кг,Тодор Матић наде У14 +66кг, Игор Марковић наде У16 -60кг и Андријана Гаврић кадеткиња У18 -57кг. Сребро је освојио Страхиња Јанковић наде У14 -57кг. Док је треће место и бронза припала Стефану Ловчевићу наде У14 -55кг.

Истог дана одржан је и 3. Интернационални Ју Јутсу Турнир у Бару, где је учествовао наш такмичар Петар Поповић јуниор У21 -77кг и освојио златну медаљу, што је једна од последњих припрема за Светско првенство.

На Куп Србије смо изашли са новим и млађим такмичарима где смо остварили одличан успех и резултат за наш клуб и град, као и резултат Петра Поповића у Црној Гори који му је био још једна провера пред одлазак на Светско Ју Јутсу Првенство у Абу Дабију крајем октобра, изјавио је тренер Милан Вујасин.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa