Инфо

3. новембар 2022.3. нов 2022.
560 шабачких ђака првака  присуствовало је овој  едукативној представи

560 шабачких ђака првака присуствовало је овој едукативној представи

САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

Пажљивко са шабачким првацима

У сарадњи са локалним Саветом за безбедност саобраћаја града Шапца реализујемо представу Пажљивкова правила у саобраћају, чији је циљ да се деца кроз интерактиван начин подсете на правила која већ познају и да науче нова
У фискултурној сали Економске школе Стана Милановић у Шапцу протекле среде ђаци прваци имали су прилику да присуствују интерактивној представи Пажљивко, која је реализована у организацији Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Савета за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца.

- У сарадњи са локалним Саветом за безбедност саобраћаја града Шапца реализујемо представу Пажљивкова правила у саобраћају, чији је циљ да се деца кроз интерактиван начин подсете на правила која већ познају и да науче нова, како би што безбедније учествовала у саобраћају, истакао је Миат Церовић, стручни сарадник у Агенцији за безбедност саобраћаја Републике Србије.



Према речима Сандре Мићић, кородинатора тела за безбедност саобраћаја града Шапца, 560 ђака првака присуствовало је овој едукативној представи.

- Пажљивко је анимирани лик кога деца много воле, препознају и због кога се увек се радо одазивају на представе које су на тему саобраћаја. Поруке које добијају од Пажљивка су недвосмислене и јасне и упозоравају их на све опасности које их вребају у саобраћају, како да сачувају себе и друге учеснике.

Савет за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца обезбедио је поклоне за ђаке прваке.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa