Инфо

2. март 2023.2. мар 2023.
ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СНС У КОЦЕЉЕВИ

Матић и даље на челу напредњака

Недавно је на изборној скупштини донета одлука да на челу Општинског одбора Српске напредне странке у Коцељеви остане Верољуб Матић. Јавним гласањем 20 председника месних одбора и 32 делегата једногласно су потврдили његов реизбор, што је од стране готово 500 присутних чланова ове партије поздрављено аплаузом.

Захваљујући се на указаном поверењу Матић је истакао да представља странку која је највише урадила за Србију и која има свог вођу Александра Вучића, те да му је част и задовољство што је на челу овог општинског одбора.

–Ми треба да радимо за наше добро и за нашу општину, за нашу Србију и за све оно што чини напредак свих нас, а поготову омладине- поручио је председник напредњака у Коцељеви.

Говорећи о ономе што је урађено у претходном периоду као и о будућим инвестицијама подсетио је да ништа није дошло само од себе, те да иза свега тога стоји добар партијски рад и одличан изборни резултат. Према његовим речима, грађани и руководство не треба да буду заљубљеници у некакве идеолошке ствари, већ заљубљеници у развој општине који Коцељева има протеклих година.
Подсећајући на раније постигнуте резултате Матић је рекао да је општински одбор СНС у Коцељеви први од свих у Србији донело апсолутну већину у локалној скупштини.

–Такође, ми смо имали први најбољи изборни резултат, највећи проценат добијених гласова. То је било 2014.године. А 2012. СНС на локалним изборима није прошао цензус, да би само две године после имао најбољи резултат у Србији. У нашој скупштини одборничке листе имају 31 одборника. А ми смо у задња два избора, два мандата правили такву листу да нико ко је на јавним функцијама није на њој. Само председник и заменик председника општине који су били на њој јер су морали да буду. И у таквим околностима ми други пут имамо ситуацију да су сви са листе одборници, свих 29 и фали нам још један, па га узимамо са друге, конкурентске листе како би био задовољен укупан број одборника у скупштини општине- објаснио је Верољуб Матић. Он је додао да СНС у Коцељеви има и “најбољи просечан резултат на нивоу Србије, при највећем проценту излазности”.

–И зато имамо оно што имамо и треба да наставимо да држимо тај ниво. Једина оцена партијског рада су избори. Друге оцене нема. Када на изборима остваримо одређене резултате, онда треба и умешност руководства које води ову општину да то све реализује. Ништа не долази само. Није лако, није једноставно, али се треба изборити. Треба да својим комшијама, пријатељима, рођацима, колегама који можда не мисле као ми, кажете само онако како јесте, да кажете истину- поручио је председник ОО СНС.
Међу гостима на изборној скупштини били су члан Главног одбора ове странке Бобан Бирманчевић и координатор за Мачвански округ Жељко Марјановић.

–Изузетан је тренутак у којем,сад већ по ко зна који пут, Веран Матић добија подршку својих партијских сабораца. Драго ми је да у овом тренутку имамо апсолутну победу СНС у Коцељеви, али и апсолутну подршку политици Александра Вучића. Оно што неће бити лако то је наставити у овом интензитету. Али сам сигуран да ће то трајати и на следећим изборима. Ми немамо право на грешку, нити на поправни, а сви су против нас. Али, они су у великој мањини. И то показује да је Александар Вучић на правом путу. Да је пут који је он трасирао за ову нашу лепу Србију, али и за Коцељеву, заиста пут на који нико никада није ни помислио а камоли трасирао. И на примеру Коцељеве се јасно може видети да не постоје недостижни циљеви, да не постоје задаци који се не могу испунити, али зато су потребни људи. И ништа од овога не би било да није било визије, да није било идеје и да није било вас који сте својим понашањем, гласовима и одговорношћу према СНС урадили шта је требало- изјавио је Бирманчевић на изборној скупштини странке у Коцељеви, обраћајући се присутним члановима странке.
В.Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa