Инфо

2. март 2023.2. мар 2023.
Текућа питања и помоћ социјално угроженим
Општина Владимирци, четврта редовна седница општинског већа

Текућа питања и помоћ социјално угроженим

Бројни су били захтеви за помоћ невољницима и позитивно решени а поједини враћени Центру за социјални рад на допуну
Четврта редовна седница обиловала је текућим питањима али и бројним решењима правог пакета помоћи социјално угроженима. У обимном дневном реду утврђен је предлог одлуке о екстерној ревизији завршног рачуна буџета општине Владимирци, потом предлог одлуке о приступању изради плана развоја општине ,предлог одлуке о измени одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине, утврђен предлог одлуке о образовању савета за здравље општине .

Председавајући и челни човек општине Горан Зарић је изразио задоволљство током рада:
Уз редовне обавезе да испоштујемо и обавезе према држави али и притекнемо у помоћ онима којима је најпотребнија, конструктивно смо решили све, надам зе на задовољство свих . Увек, то морам истаћи, у раму буџета који је био и остао лимит за наш рад. Члановима већа захвалност за конструктивно учешће у раду четврте редовне седнице већа општине Владимирци, вели Зарић .


Следеће на реду је било разматрање захтева спортског савеза и фудбалског савеза за финансирање замене столарије у просторијама и одобрено да би се потом усвојио и предлог закљука о усвајању извештаја о раду председника општине за 2022 годину .



Бројни су били захтеви за помоћ невољницима и позитивно решени а поједини враћени Центру за социјални рад на допуну .

У допуни дневног реда изјаснило се веће о захтеву Дома здравља за плаћања путних трошкова лекарима на специјализацији и негативно решено, а по молби позитивно решен захтев за помоћ Миланки Станисављевић која живи са троје мале деце, те куповина два аутомобила за потребе полиције али ће власник бити општина и користити их у ванредним ситуацијама.Све је закључено додатним захтевима за помоћ али и редовним питањима и предлозима.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa