Инфо

2. март 2023.2. мар 2023.
Музичка школа „Михаило Вукдраговић“

Музичка школа „Михаило Вукдраговић“

МУЗИЧКА ШКОЛА „Михаило Вукдраговић“

Пет такмичења, десет награда

Током фебруара ученици основне и средње музичке школе “Михаило Вукдраговић” Шабац, на пет такмичења освојили су десет награда.

У Ваљеву на такмичењу гитариста такмичили су се ученици средње школе Олга Дубљанин (прва награда) и Страхиња Павловић (друга награда) , класа проф.Јован Михајловић. У Београду на Меморијалу Душан Протић наш најмлађи трубач Лука Ристић у класи проф. Александра Кончара, освојио је прву награду. Ученица 4.разреда флауте Миа Вонасек (класа проф.Биљана Прица) освојила је две прве награде у Београду и Ваљеву, а клавирски сарадник је проф.Борис Јекић. Три ученика средње школе гитаре у класи Јована Михајловића освојили су три прве награде у Панчеву. Вељко Весић ученик 4.разреда гитаре у класи проф.Богдана Тошића освојио је трећу награду у Београду, а Мара Радошевић ученица 1. разреда виолине у класи проф. Јелене Јевтић прву награду.

У среду 22.фебруара 2023.године Ученички парламент средње музичке школе “Михаило Вукдраговић” Шабац са професорима Јованком Ковачевић и Маријом Марковић, организовали су 12. Јувентус фест. Ученици основне школе такмичили су се у три категорије: класична, забавна и народна музика. и освојили 25 награда. У ревијалном делу учествовали су лауреати са прошлогодишњег Јувентус феста ( Вања Бошковић, Миа Вонасек и Марко Грујић), као и ученици средње школе (Владана Данојлић, Ана Савески, Теодор Томић, Аљоша Кесеровић и Алекса Радановић). Овогодишњи победници такмичења су :Ања Вучетић, Ленка Поповић, Јована Мандушић и Тара Ристић и сви добили медаљу, књигу и диплому.
Музичка школа „Михаило Вукдраговић“

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa