Инфо

20. април 2023.20. апр 2023.
Уједињени зарад истог циља
ОДРЖАН ВАСКРШЊИ БАЗАР

Уједињени зарад истог циља

Прошле среде, у сусрет Васкршњим празницима, у порти Храма “Цар Константин и царица Јелена” у Коцељеви одржан је Васкршњи базар хуманитарног каратера који су заједно организовали ПУ “Полетарац”, ОШ “Мића Станојловић”, Средња школа и Црвени крст.

На штандовима су се, поред шарених јаја, могли наћи бројни декоративни предмети инспирисани великим хришћанским празником, али и медењаци, ручно рађени сапуни, торбе и други производи.

Међу посетиоцима био је и председник општине Коцељева који је истакао да је овај вид манифестације на понос општине, те да је умећа и креативности младих и њихових васпитача и професора и овога пута било на претек.

–Верујем да ће и наредних година ова манифестација бити увек шаренолика и место где су осмеси свих учесника показатељ да са радошћу дочекујемо Васкршње празнике- поручио је Душан Илинчић.

Представници основне школе су подсетили да је базар био прилика да се образовне и друге установе уједине због истог циља - неговања хуманости и бриге за оне којима је помоћ шире друштвене заједнице потребна.
В.Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa