Инфо

27. април 2023.27. апр 2023.
Пред великим изазовом: И. Куртушић

Пред великим изазовом: И. Куртушић

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Између стрепње и наде

Игра још слабија од резултата против Златибора. Синоћ на Бањици или повратак или даље посрнуће. Сваки изгубљен бод може бити кобан. Нико од тимова се није осигурао, нити предао
На танкој граници између стрепње и наде су навијачи Мачве већи део сезоне, а ту их држе резултати које је тешко пратити кроз успон и пад форме. Када погледате резултате и табелу, видите да Мачва има победе против екипа из врха, али и поразе од оних са дна, као што је последњи у Шапцу.

Мачва – Златибор 0:2 (0:1)
Стадион Мачве. Гледалаца: 600. Гл. судија: Љубиша Борисављевић (Ивањица); помоћници: Тубић (Крагујевац) и Чотрић (Лозница). Стрелци: Караћ у 41. и Каиде у 90+4 минуту за Златибор. Жути картони: Пејовић, Бранковић, Панић (Мачва); Чумић (Златибор).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Башић, Савковић, Белић, Јововић (Стевановић), Новаковић (Бранковић), Ристић (Панић), Радуновић, Пејовић.
ЗЛАТИБОР: Анђић, Караћ, Коморски, Чумић, Величковић (Рачић), Петровик, Врбић, Рмуш, Вјештица, Каиде (Цветковић), Вукмировић (Савић).


Ужичани су морали бити најлакши ривал, сигурна три бода, али уместо тога су они однели плеј кући. Само су задржали слабу наду у опстанак, потребан им је велики низ да би се укључили у борбу, али су зато Мачву разуверили да може до опстанка брзо. Синић је Мачва гостовала на Бањици, још једној екипи која мора искључиво да побеђује како би се спасла, а сваки изгубљен бод за Мачву могао би значити место испод црте, а до краја се броји ситно. Већ у недељу долази Лозница. У Подринском дербију најчешће Мачва има бољи тим, али у псоледње две сезоне побеђује само зелено-бели тим. Сада се то не би смело десити, једноставно је недопустиво у борби за миран крај.

И. Ристивојевић, капитен


Истина је једна, пре почетка сезоне мало ко би рекао да је плеј аут добар резултат, сада би сви били задовољни да се избори опстанак пре опсежне анализе која је неопходна крајем маја. Табела пред вама је била валидна до јуче, резултати су на нашем порталу...
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa