Инфо

27. април 2023.27. апр 2023.
Јун испуњен догађајима
ФУДБАЛ: СУ „ДЕЛКЕ ФУДБАЛ“

Јун испуњен догађајима

Спортско удружење „Делке фудбал“ планира да током јуна организује неколико ревијалних спортских догађаја хуманитарног и едукативног карактера. Асови Мачве и Асови Колубаре (подручја ових округа) требало би да буду 12. јуна такмаци у пријатељском мечу. Шест дана раније ће снаге одмерити Асови Мачве и Асови Србије. Пре ове утакмице планиран је и едукативни програм за тренере, судије и спортске новинаре.

У јуну су планиране Ревије фудбала, традиционални догађаји којер СУ „Делке фудбал“ организује. Играчи, аматери од 18 до 23 године наступају 17. јуна на догађају посвећеном Душану Трбојевићу Трби, некадашњем фудбалеру и тренеру млађих категорија Партизана. Организатор очекује много гостију и пријатеља покојног спортског стручњака. Крајем јуна је у плану дводневни камп.
Од ове године „Делке фудбал“ није корисник средстава општине Богатић и све организује уз помоћ пријатеља и донатора.



-Од јесени су у плану догађаји прославе пет година рада Удружења, у септембру и новембру, те ће крај године бити вероватно и тачка на рад Удружења. Нисмо корисници средстава Општине Богатић, тако смо одлучили, те позивам пријатеље да помогну како би планирано и реализовали – истиче Миодраг Делић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa