Инфо

11. мај 2023.11. мај 2023.
Глобални изазови кроз призму  руралног развоја  у сектору  пољопривреде  и туризма
Академија струковних студија Шабац, Одсек за пољопривредно-пословне студије и туризам

Глобални изазови кроз призму руралног развоја у сектору пољопривреде и туризма

Сутра (петак 12. мај), са почетком од 10 часова у Академији струковних студија Шабац, одсеку за пољопривредено-половне студије и туризам биће одржана Прва међународна конференција и сајам Глобални изазови кроз призму руралног развоја у сектору пољопривреде и туризма (Global challenges through the sector of agriculture and tourism). Конференција се организује у сарадњи са Истраживачким институтом Биосенс из Новог Сада уз подршку компаније Elixir Зорка и Туристичке организације града Шапца.

Како су навели организатори на Конференцији ће присуствоивати представници 12 земаља, биће презентовано 10 иностраних радова, а ван конференцијске сале биће представљено десет излагача међу којима и шабачки Каритас, Средња пољопривредна школа са домом ученика Шабац и неколико индивидуалних произвођача.

Најављене су теме које ће се бавити производњом хране, заштитом животне средине, економијом, менаџментом. ИТ технологијама и питањем јавног здравља.

Неки од циљева догађаја су анимирати младе људе до 40 година, пре свега жене, да нађу ново или додатно запослење у области туризма и пољопривреде као и промоција науке и привреде града Шапца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa