Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ИНВЕСТИЦИЈА У ИСТОЧНОЈ ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ

Нових 220 метара асфалта

Извођач радова је “Југокоп Подриње“, а вредност је око 15 милиона динара. Радови су финансирани из
буџета града Шапца
Улица Нова 35 у Источној индустријској зони добила је асфалт. Пут на који је повезано 11 привредника, дуг 220 и широк пет и по метара, пресвучен је са два слоја асфалта и опремљен пратећом инфраструктуром.

-Добро су урађени припремни радови и пут је ојачан и квалитетно урађен. Овом саобраћајницом пролази много камиона и доста терета и верујем да ће друго трајати, рекао је Драган Вуковић, власник фирме “Вукохем“ и захвалио Градској управи на квалитетно урађеном послу.

Улица Нова 35 у Источној индустријској зони добила је асфалт. Пут на који је повезано 11 привредника, дуг 220 и широк пет и по метара, пресвучен је са два слоја асфалта и опремљен пратећом инфраструктуром


Извођач радова је “Југокоп Подриње“, а вредност је око 15 милиона динара. Радови су финансирани из буџета града Шапца.

Фото: "Глас Подриња"


-Невероватно је да до сада овде није била решена путна инфраструктура. Коловозом се превози велика количина сировина и готових производа и било је неопходно да се он квалитетно асфалтира. Изашли смо у сусрет привредницима и ово је један од начина да се помогне привреди у овој индустријској зони. Стварамо услове да што више привредника може, на нормалан и квалитетан начин, да ради и производи, а самим тим и запошљава наше суграђане. Наставићемо и даље да улажемо у путну инфраструктуру, јер то је начин да људи у селу остану у својим газдинствима, у граду имају боље услове за живот и да се створи бољи привредни потенцијал, рекао је градоначелник Шапца Александар Пајић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa