Инфо

8. јун 2023.8. јун 2023.
Прво место на „Оријентиринг купу“
Основна школа „Јеврем Обреновић“

Прво место на „Оријентиринг купу“

Удружење екстремних спортова „Спортска зона“ Шабац у сарадњи са Европским центром за екологију и Саветом за екологију и зелену економију Града Шапца организовали су такмичење под називом „Оријентиринг куп“.

Ученици шестог и седмог разреда Основне школе „Јеврем Обреновић“ учествовали су у овом такмичењу који је организован у оквиру Фестивала екологије у суботу, 3. 6. 2023. године, у Летњиковачкој шуми. Пропозиције такмичења су биле следеће: учесници у појединачној конкуренцији добијају мапу са свим обележеним контролним тачкама и такмичарску књижицу на којој оверавају свој проналазак контролне тачке. Задатак је да за што краће време пронађу и овере све контролне пунктове. Такмичари стартују из стартне зоне у времену одређеном жребом на старту.

Победник је онај такмичар који први стигне у циљну зону са свим исправно овереним контролним тачкама. Одличну оријентацију и ефикасност показао је ученик Јевремове школе Никола Цвејић. Он је освојио прво место у категорији ученика 5. и 6. разреда. Браво, Никола!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa