Инфо

8. јун 2023.8. јун 2023.
Близу је Светско првенство (фото: РСС сајт)

Близу је Светско првенство (фото: РСС сајт)

РУКОМЕТ: ЈУНИОРИ

Квинтет у другој фази

Завршна фаза припрема. Мирковић нажалост без Светског првенства. Пет предствника рукомета Шапца. Четири у првом саставу
Након прве и другу фазу припрема јуниорска репрезентација Србије, трећа јуниорска репрезентација Европе, обавља у Шапцу и полако улази у финиш припрема за Светско првенство. Шабачки рукомет представља пет играча, од којих је један у статусу резерве, док је нажалост Брана Мирковић претрпео тежу повреду и неће моћи да наступи на планетарној смотри.

На списку нашег суграђанија Ђорђа Теодоровића и његовог асистнта Давида Рашића су крилни играчи Металопластике Елискир: Матеја Додић и Милија Паповић, потом пивотмен Игор Миловановић, појачање шабачке екипе из Француске, док је у бековској линији, на позицији средњег бека опција млади Вукашин Антонијевић, бек учесника Лиге шампиона Пивоварне Цеље.

На списку се налазе и две резерве. Једна од њих је бек Металопластике Аљоша Дамњановић, првотимац Металопластике Еликсир. Јуниоре Србије у хали Зорка очекују у петак и суботу, 9. и 10. јуна припремни дуели против Словеније. Од 13. јуна је репрезентација у Грчкој. Светско првенство је од 20. јуна до 2. јула.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa