Инфо

22. јун 2023.22. јун 2023.
Ребаланс буџета за нове послове
Трећа редовна седница СО Владимирци

Ребаланс буџета за нове послове

Уз конструктиван рад , живећа питања општине Владимирци била су у центру пажње. Усвојен је други ребаланс буџета за текућу годину који је опет у раму нових послова који су преко потребни и скоро из свих свера живота локалне самоуправе. Завршни рачун опет бележи суфицит који се скоро није десио а опет ће бити домаћински употребљен за оне послове који изискују додатна средства. На дневном реду је било и питање јавног осветљења које прелази у надлежност општине.

Сања Ђуричић је изнела задовољство радом скупштине осврћући се на буџет и завршни рачун уз хвале на подробно информисање одборника. Суфицит опет по њој говори о домаћинском раду и бризи челних људи општине председника Горана Зарића и председника СО Рада Ковачевића за сваку пору живота . У ванредној ситуацији изрекла је хвале за посвећеност невољи која је снашла општину Владимирци опет изневши хвале за бригу челника општине за сваког житеља општине Владимирци.


Актуелне поплаве имају централно место у бризи грађана за све теже стање а брига о водама другог реда добила је позитивно мишљење Србија вода. Усвојен је предлог спровођења јавног конкурса за именовање директора ЈКП Извор . и образовање комисије за спровођење јавног конкурса за избор директора ЈКП “Извор”. На дневном реду је било и разрешење и именовање повереника у МЗ Драгојевац уз одборнича питања и иницијативе.
С.К.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa