Инфо

22. јун 2023.22. јун 2023.
Фото: Фб страница  председника Општине Богатић

Фото: Фб страница председника Општине Богатић

Мачванска средња школа у Богатићу

Додељене дипломе матурантима

Одељенске старешине уручиле су 160 диплома матуранатима. Четири “Вукове дипломе” уручио помоћник председника Општине Богатић Матија Миловановић
У сали Културно-образовног центра у Богатићу на традиционалној свечаности додељене су дипломе матурантима “Мачванске средње школе”. Одељенске старешине уручиле су дипломе о успшено завршеном средњем образовању генерацији 2022/2023. коју је чинило 160 матураната.

Четири “Вукове дипломе” помоћник председника Општине Богатић Матија Миловановић доделио је најбољим ученицима који су се током четворогодишњег школовања посебно истакли својим успехом и оценама. Матурантима је честитао успешан завршетак средњошколског образовања у име локалне самоуправе и пожелео им успеха у даљем образовању, животу и раду.

Фото: Фб страница председника Општине Богатић


-Оно што вам могу с поносом рећи, као бивши ученик ове школе, је да Мачванска средња школа пружа изузетно квалитетну основу за даље усавршавање. Ви већ од сутра отварате једно ново животно поглавље и крећете у нове авантуре и у још значајније обавезе, било да настављате даље школовање или тражите запослење. Искористићу прилику да честитам вама, али и вашим професорима и вашим родитељима, јер су они уткали део себе у креирању ваших личности и ономе што представљате данас- истакао је Миловановић.

Носиоци Вукове дипломе су: Кристина Максимовић, Александaр Кнежевић, Никола Јуришић и Мирослав Стојановић, који је одлуком Наставничког већа проглашен за ђака генерације.
Г.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa