Инфо

20. јул 2023.20. јул 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

МЕСТО ДОБРИХ СУСРЕТА: ШАБАЧКИ ХИПОДРОМ

Најављене Шабачке коњичке свечаности

Празник галопског спорта биће одржан у суботу и недељу, 22. и 23. јула, од 16 часова
На Шабачком хиподрому, током предстојећег викенда, очекује нас дводневни празник галопа - Шабачке коњичке свечаности. Тим поводом, на конференцији за новинаре у Градској кући, организатори, КК „Џокеј клуб Шабац“ и Туристичка организација Шабац (ТОШ), најавили су ову традиционалну манифестацију, а извучена су и стартна места у највећим тркама.

Шабачке коњичке свечаности биће пропраћене богатим културно-забавним програмом, а као круна свих дешавања на стази биће организован традиционални Ladies day


- Шабац наставља традицију лидера у галопском спорту. Главне трке на свечаностима су „Шабачки дерби“ и „Меморијал краља Александра“. За све трке укупно је пријављено преко 150 грла, а данас је потврђено око 100 галопера који ће трчати у 10 трка. Позивам наше суграђане и све љубитеље галопског спорта да да дођу овог викенда, очекује их богат програм и добро дружење, рекао је председник КК „Џокеј клуб Шабац“, др Александар Перановић.

Шабачке коњичке свечаности биће пропраћене богатим културно-забавним програмом, а као круна свих дешавања на стази биће организован традиционални Ladies day .

Главне трке на свечаностима су „Шабачки дерби“ и „Меморијал краља Александра“. За све трке укупно је пријављено преко 150 грла, а данас је потврђено око 100 галопера који ће трчати у 10 трка


- Са нама ће бити чланови извођачки и дечји ансамбли КУД-а “Абрашевић Шабац, , као и “Шабачке мажореткиње”. Придружиће нам се шешири и фасцинатори из Београда под називом „Back to twenties“. Пријаве за својеврсно надметање у лепоти за даме од младих до зрелих година и даље су отворене, а жири ће одлучити које су три најлепше даме са шеширима. Наш позив је да се видимо овог викенда на месту добрих сусрета, на Шабачком хиподрому, поручио је Душан Симић, директор ТОШ-а.
Ивана Станковић и Ника Шендековић извукле су стартне бројеве за две најважније трке Шабачких коњичких свечаности.
М.Ф.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa