Инфо

27. јул 2023.27. јул 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

УЛАЗНИЦЕ НА БАЗЕН ПО СТАРИМ ЦЕНАМА

Спас од летњих врелина

Уз цену улазнице од 200 динара посетиоци могу да користе услуге овог објекта сваког дана од 10-19 часова. Омогућена је куповина и јефтиније карте, па они који се на базену расхлађују после 17 часова плаћају упола мање
За разлику од прошле године, када је купалиште у Коцељеви остало затворено за посетиоце, овога лета је на задовољство свих грађана ове вароши и околине, а посебно деце и младих, базен отворен већ крајем јуна месеца. Уз цену улазнице од 200 динара посетиоци могу да користе услуге овог објекта сваког дана од 10-19 часова. Омогућена је куповина и јефтиније карте, па они који се на базену расхлађују после 17 часова плаћају упола мање.

Фото: Глас Подриња


Сто динара за целодневни боравак на купалишту кошта карта за децу млађу од седам година, а исти износ потребно је издвојити за изнајмљивање лежаљки и сунцобрана. За оне који сматрају да је исплативије уместо дневних куповати месечне карте утврђен је ценовник којим је предвиђено да пропусница за 30 дана кошта три хиљаде динара, док је сезонска за два месеца доступна по цени од пет хиљада. Месечна карта за најмлађе је две хиљаде динара, док је она за децу од 7-12 година скупља 500 динара.
В. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa