Инфо

27. јул 2023.27. јул 2023.
Фото: ОБ Шабац

Фото: ОБ Шабац

Вредна донација стигла у шабачку Болницу

Дар болнице из Линца

„Захваљујем се свима који су били укључени и који су помогли да вредна донација стигне у нашу установу, а посебну захвалност дугујем протојереју Драгану Мићићу, великом човеку и хуманисти“, рекао је директор шабачке болнице др Слободан Поповић
Донација 145 душека и непромочивих припадајућих навлака стигла је у Општу болницу “Др Лаза К. Лазаревић” у Шапцу. Опрема је дар болнице „Милосрдних сестара“ црквене општине Линц из Епархије аустријско-швајцарске.

Донација вредна 16.000 евра стигла је у шабачку установу захваљујући залагању свештеника црквене општине Линц ротојереја-ставрофора Драгана Мићића, Мирослава Шолака запосленог у болници „Милосрдних сестара“, као и Шапчана Хаџи Милице Ранковић и протојереја-ставрофора Хаџи Томислава Лукића.

Фото: ОБ Шабац


Компанија “Еликсир груп” организовала је превоз и шпедицију од Аустрије до Србије.
Директор шабачке болнице др Слободан Поповић подсетио је да ово није први пут да у шабачка установа добија донацију од болнице „Милосрдних сестара“ из Линца. Пролеће 2018. године из исте установе у Шабац је стигло 40 најсавременијих болесничких кревета

–Захваљујем се свима који су били укључени и који су помогли да вредна донација стигне у нашу установу, а посебну захвалност дугујем протојереју Драгану Мићићу, великом човеку и хуманисти. Ова донација нам је веома значајна, јер смо захваљујући добрим људима зановили скоро трећину наших постеља висококвалитетним болничким душецима са пресвлакама. Овако ће хоспитализовани пацијенти имати боље услове током лечења у болници – истакао је др Слободан Поповић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa