27. jul 2023.27. jul 2023.
Foto: OB Šabac

Foto: OB Šabac

Vredna donacija stigla u šabačku Bolnicu

Dar bolnice iz Linca

„Zahvaljujem se svima koji su bili uključeni i koji su pomogli da vredna donacija stigne u našu ustanovu, a posebnu zahvalnost dugujem protojereju Draganu Mićiću, velikom čoveku i humanisti“, rekao je direktor šabačke bolnice dr Slobodan Popović
Donacija 145 dušeka i nepromočivih pripadajućih navlaka stigla je u Opštu bolnicu “Dr Laza K. Lazarević” u Šapcu. Oprema je dar bolnice „Milosrdnih sestara“ crkvene opštine Linc iz Eparhije austrijsko-švajcarske.

Donacija vredna 16.000 evra stigla je u šabačku ustanovu zahvaljujući zalaganju sveštenika crkvene opštine Linc rotojereja-stavrofora Dragana Mićića, Miroslava Šolaka zaposlenog u bolnici „Milosrdnih sestara“, kao i Šapčana Hadži Milice Ranković i protojereja-stavrofora Hadži Tomislava Lukića.

Foto: OB Šabac


Kompanija “Eliksir grup” organizovala je prevoz i špediciju od Austrije do Srbije.
Direktor šabačke bolnice dr Slobodan Popović podsetio je da ovo nije prvi put da u šabačka ustanova dobija donaciju od bolnice „Milosrdnih sestara“ iz Linca. Proleće 2018. godine iz iste ustanove u Šabac je stiglo 40 najsavremenijih bolesničkih kreveta

–Zahvaljujem se svima koji su bili uključeni i koji su pomogli da vredna donacija stigne u našu ustanovu, a posebnu zahvalnost dugujem protojereju Draganu Mićiću, velikom čoveku i humanisti. Ova donacija nam je veoma značajna, jer smo zahvaljujući dobrim ljudima zanovili skoro trećinu naših postelja visokokvalitetnim bolničkim dušecima sa presvlakama. Ovako će hospitalizovani pacijenti imati bolje uslove tokom lečenja u bolnici – istakao je dr Slobodan Popović.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa