Инфо

10. август 2023.10. авг 2023.
Брига о сваком појединцу локалне самоуправе
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ВЛАДИМИРЦИ, 16 РЕДОВНА СЕДНИЦА

Брига о сваком појединцу локалне самоуправе

Бројна су била питања из свих пора живота Локалне самоуправе. Народски исказана је завидна брига за људе, колективе и средине и поред скучених могућности. Од суфинансирања мера енергетске санације кућа и станова, предлога правилника у измени систематизације радних места у општини те о извештају о раду самог већа у другом кварталу текуће године.

Дата је сагласност на одлуку о одређивању цена услуге одржавања банкина на локалним путевима које пружа ЈКП „Извор“ уз неколико одлука по селима. У Јаловику за санацију дела крова на Дому културе и замену прозора. У Скупљену биће замењени прозори и врата на Дому културе и то етапно, у Матијевцу решено питање везано за сточну вагу и то у оправданим трошковима а у Крнулама набавка цеви – пропуста. Шах клуб Пејиновић мора детаљније појаснити тражену помоћ за такмичење. Решени су и максимално позитивно захтеви невољника из Прова, Белотића, Крнића, Владимираца, Крнула и Дебрца како би се изашло у сусрет њима неопходних потреба.

Као сумарум показана је завидна брига за сваког појединца у оквиру могућности што опет говори о пажњи коју Локална самоуправа посвећује сваком свом члану. У детаљној анализи а уз мишљење Центра за социјални рад учињено је све да се испоштује како потреба тако изнађе решење сваке појединачне ситуације.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa