Инфо

10. август 2023.10. авг 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА СТЕФАНА НЕМАЊЕ У ПРЕДВОРИЦИ

Још мало па стоти километар

Завршени су радови на асфалтирању улице Стефана Немање у Предворици дужине 1.450 метара. Ова инфраструктурна инвестиција има велики значај за мештане, који су асфалт у овој улици чекали више од пола века.

„Јако сам узбуђен. Не знам шта да кажем, захвалност Градској управи је огромна“, одушевљен је Милан Топузовић, председник Месне заједнице Предворица.


Фото: "Глас Подриња"


„Градска управа на челу са градоначелником испунила је обећања. Пресрећна сам. Ово је веома значајно за пољопривреднике, децу и омладину, све нас. Ова улица води на главни Обреновачки пут, где се улази у Предворицу“, каже Ружица Топузовић, председник Месног одбора СНС.


- Из буџета града (редовног пословања града) издвојили смо око 14 и по милиона динара. До краја недеље урадићемо 450 метара улице Алексе Шантића. Испуњавамо све што смо обећали, јер нам је жеља да људи који живе на селу имају сличне услове као они који живе у граду. Много градилишта је отворено. Ради се Костадиновића пут, затим се премештамо у Церовац, Варну, Букор, Кривају... То су локални путеви који ће бити урађени у наредних двадесетак дана. Жеља нам је да искористимо лепо време и реализујемо све оно што смо буџетом планирали у овој години. Још мало па стоти километар, истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

„Немогуће је речима описати значај овог пута за нас мештане. Имам 64 године и мислио сам да га нећу никад дочекати. Ишли смо по блату мој отац, ја и мој син. Многи су нам обећавали, нисмо веровали да ће се ово икада десити, истакао је Радиша Васиљевић“, заменик председника МЗ и захвалио градоначелнику Пајићу.


Асфалтирање улице Стефана Немање значајна је и због самог самог приступа Предворици и лакшем повезивању са осталим селима.
М.Ф.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa