Инфо

10. август 2023.10. авг 2023.
Ноћна игра
Нора Робертс:

Ноћна игра

Лопов којег је немогуће заборавити. Мистерија, опасност и љубав због које вреди ризиковати све.
Хари Бут је почео да краде са девет година, како би пружио кров над главом себи и својој болесној мајци. Ноћу је улазио у празне, луксузне куће у потрази за примерцима које би могао да прода и тако исплатио све веће и веће болничке рачуне. Када његова мајка изгуби битку, он напушта Чикаго – али наставља своје ноћне игре.

Хари постаје вешт лопов чврстог морала, одлучан да не привлачи пажњу и не везује се. Ипак, неће одолети да спусти гард када упозна Миранду Емерсон. Ипак, снажна веза између њих не може да потраје, јер не прате сви лопови Харијев кодекс части. Неки плаћају другима да преузму ризике, само да би скупили што више блага. Други желе да поседују људе, као што поседују уметничка дела или драгуље, а управо такав је Картер Лапорт.

Када тај предатор, страшнији од алигатора који харају заливом, натера Харија да опљачка музеј у Балтимору, Хари напушта Миранду, окрутно и без објашњења, и нестаје. Међутим, где год да оде и које год име да користи, Лапорт се надвија као сенка над Харијев живот. Да би га се ослободио, мора једном засвагда да се суочи са својим највећим непријатељем. Тек тада ће моћи да се нада нечему вреднијем од свега што је икада украо…

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa