Инфо

21. септембар 2023.21. сеп 2023.
Ј. Драгосављевић

Ј. Драгосављевић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Ношене победом

Жреб је наметнуо обавезу младом тиму Медицинара да форма већ на старту треба бити на врхунском нивоу, а онда су Шапчанке показале да су дорасле томе прекинувши лош низ против великана. После више година Бекамент је побеђен и нема боље дозе елана за наставак. Младе репрезентативке Мандић и Васић понеле су велики терет тешког меча на прави начин, као и Гезовић на голу, летошње појачање које је одбранама допринело победи у тврдом мечу.

Медицинар - Бекамент ББ 22:19 (9:9)
Хала Зорка. Гледалаца: 250. Судије: Тривковић и Милосављевић (оба Бешка). Седмерци: Медицинар 4(3); Бекамент 6(5). Искључења: Медицинар 6 Бекамент 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Јовановић, Обрадовић, Илић, Радић 1, Радовић 2, А. Васић 5, Лацковић, Гезовић (10 одбрана), Т. Васић 1, Цвејић (2 одбране), Благојевић 2, Стевић, Драгосављевић 2, Мандић 6, Ракић 3.
БЕКАМЕНТ: Цветковић, Микић 2, Прековић 5, Анић 4 (4), Петровић 2 (1), Маленовић 3, Костић (12 одбрана), Мирковић, Армуш, Ивковић 2, Симић 1, Радојичић, Драговић, Томковић.


Снага колектива Медицинара


Куглице нису имале милости и тежак низ дуела ће бити настављен и у другим колу. Шампион из 2022. Железничар Инђија угостиће Шапчанке. Жеља зелено-белих је титула, а ростер стабилан и уигран. Од Васиљковић на голу, преко Софије Жак, Дуње Табак, Уне Обреновић, изданка школе Медицинара, Коцић, Чабрић и тренером Шимичићем, свакако су тим који је најдуже на окупу у Србији и најуигранији од свих. Имале су тежак меч у Нишу, али су серијом 5:0 у финишу преломиле дуел. У меч против Шапчанки улазе као фаворити.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa