Инфо

21. септембар 2023.21. сеп 2023.
Нова асфалтирања
ПЕТА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Нова асфалтирања

Усвојен је и предлог одлуке о измени и допуни одлуке о годишњим студенстким стипендијама што опет подразумева продужење рока за конкурисање а и лимит оцена у индексу са 8,5 смањи на 8 а награде од прве године до завршетка студија месечно доносе од седам до десет хиљада динара. Исти износ је и за дефицитарна занимања с тим што је услов просека оцена 7,0
И овај скупштински сазив је у експедитивном издању најавио бројне активности као епилог ребаланса буџета. Биће нових асфалтирања али и других бројних послова које ребаланс омогућава. Усвојени су и предлог одлуке о изради плана детаљне регулације за уређење стамбеног блока између улица Хиландарске и новопројектоване број 8, затим је усвојен предлог одлуке о покретању поступка отуђења непокретности из јавне својине у Јазовнику, потом у Прову и Риђакама.

У завршној тачки намењеној одборничким питањима и иницијативима Сања Ђуричић је изнела своје задовољство ребалансом буџета и могућношћу да се реализују бројни послови у Општини Владимирци. Уз већ речена асфалтирања, геотермалну бушотину и развој свих служби захваљујући челницима општине, председнику Горану Зарићу и председнику СО Раду Ковачевићу. Није пропустила прилику ни да се додатно захвали на именовању Сандре Јовишевић и Ненаду Илићу, да на својим дужностима дају пуни допринос бољитку Општине Владимирци.


Усвојен је и предлог одлуке о измени и допуни одлуке о годишњим студенстким стипендијама што опет подразумева продужење рока за конкурисање а и лимит оцена у индексу са 8,5 смањи на 8 а награде од прве године до завршетка студија месечно доносе од седам до десет хиљада динара. Исти износ је и за дефицитарна занимања с тим што је услов просека оцена 7,0. Усвојен је и предлог решења о престанку мандата вршиоца дужности директора Туристичке организације општине а потом и избор за вршиоца дужности директора ове организације, досадашњи вршилац дужности Сандра Јовишевић. Одборница Сања Ђуричић је похвалила ову одлуку уз тврдњу да је Сандра Јовишевић остварила помак у презентовању туристичких потенцијала Општине Владимирци. После оставке Јасмине Којичић на месту директора библиотеке Диша Атић за вршиоца дужности је изабран Ненад Илић.
С.К.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa