Инфо

21. септембар 2023.21. сеп 2023.
Фото: КК "Таур"

Фото: КК "Таур"

КК “Таур”

Три злата у Ченеју

У предутакмицама злато освојиле Лена Кијурина са Хектором коме је ово први старт у каријери, затим Нина Ненадовић, такође први старт у каријери. У другој утакмици публици већ познати тандем Сандра Станојевић и Лале су поново узели злато, већ четврто ове сезоне
КК “Таур” је завршио свој наступ на заосталом дану другог кола Купа Србије одржаном у Ченеју. Данас су, за разлику од прошлог турнира, медаље освајали најмлађи чланови клуба.

Прво су у предутакмицама злато освојиле Лена Кијурина са Хектором коме је ово први старт у каријери, затим Нина Ненадовић, такође први старт у каријери, а јахала је искусног Ин мy Дреам. У истој утакмици је Кира Ступар остала без пласмана.

Фото: КК "Таур"


У другој утакмици публици већ познати тандем Сандра Станојевић и Лале су поново узели злато, већ четврто ове сезоне.

У трећој утакмици Јована Арсеновић и Тајана су имале једну грешку у паркуру и заузеле шесто место у конкуренцији 22 такмичара.

Фото: КК "Таур"


У четвртој утакмици Огњен Јанковић и Кинг су до претпоследње препоне имали медаљу у џепу, али су је нажалост срушили и заузели пето место у конкуренцији 20 такмичара.

-Данас смо доста очекивали од Касијане Марковић и Залдија, али се он нажалост повредио јутрос, тако да нису ни наступали.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa