Инфо

9. новембар 2023.9. нов 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Реконструкција пута у МЗ Мајур

Сарадња Града и државе

Деоница пута дуга 4,3 км. Важан путни правац био у лошем стању. Држава финансира реконструкцију пута, Град ће уредити центар Мајура. У плану нови радови на побољшању путне инфраструктуре
Стартовали су радови на реконструкцији пута од кружног тока на уласку у Мајур до Сокине кафане. Реч је о деоници пута дужине 4,3 километра. Вредност инвестиције је око 200 милиона динара, а извођач радова је Предузеће за путеве Ваљево.

Фото: Глас Подриња


Радове је посетио председник Привременог органа управе Шапца др Александар Пајић који је том приликом нагласио да Град у сарадњи са државом чини да живот свих суграђана буде бољи.

Фото: Глас Подриња


-Све оно што смо обећали нашим суграђанима ми реализујемо, поносно можемо да кажемо да свака реч председника Вучића има своју тежину. Уз ово што ради наша држава, ми ћемо као Град комплетно уредити центар Мајура, као једне од највећих Месних заједница и њени мештани заслужују добре услове за живот и рад. Држава почиње да ради и путни правац Шабац - Текериш у дужини од 27,5 километара и у овој години ће бити утрошено 200 милиона динара, а у наредној години настављамо даље са овом реализацијом. Све што смо обећали биће урађено, јер ни Србија, ни Шабац не смеју да стану - истакао је др Александар Пајић.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa