Инфо

9. новембар 2023.9. нов 2023.
У дресу Извиђача (фото: www.ljportal.com/Ersan Bijediæ / Dnevni list)

У дресу Извиђача (фото: www.ljportal.com/Ersan Bijediæ / Dnevni list)

ДОМАГОЈ АЛИЛОВИЋ, РК МЕТАЛОПЛАСТИКА

Победа једини циљ

Игре изнад очекивања. Циљ победа у дербију и у сваком наредном мелу. Атмосфера и младост адути Металопластике у наставку. Партизан увек опасан. У Шапцу као код куће, брзо се привикао на град
Након репрезентативне паузе дерби Супер лиге биће одигран у хали „Зорка“. Металопластика Еликсир у доброј форми дочекује Партизан, најнепријатније изненађење сезоне до сада. Партизан је у сезону ушао као вицешампион и за неке највећи такмац Војводини у борби за титулу. Ипак, досадашњ ток сезоне то није потврдио. По именима одлична екипа има много проблема. Поражени су убедљиво од Динама и Војводине, извукли реми у Крагујевцу, док је пет победа остварено против значајно слабијих ривала. Извесно је да екипа у којој наступају: Мићић, Којадиновић, Пештић, Шотић, може мнгого више. Металопластика је у бољој форми, квалитетом не заостаје и циљ је да у дербију додатно отежа позицију Партизана у домаћој лиги.

Шабац постао други дом
-Шабац је много већи од Љубушког, мени јесте било теже по доласку, јер ја не живим ни у Љубушком, већ у једном селу удаљеном пет километара. Први пут сам отиашо од куће и требало је времена да се привикем. Ипак саиграчи су ме одлично прихватили, упознали ме са градом и сада се осећам као код куће. Одлично се сналазим у граду, саиграчи су ми постали пријатељи, испуњавамо слободно време. Породица наравно недостаје, међутим град ми се свидео, људи су љубазни и врло лепо се осећам овде.


-Партизан је врло снажна и квалитетна екипа. Досадашњи резултати нису на нивоу њиховим могућности и ту је увек опасност уколико се такав ривал потцени. Сваки меч Металопластике и Партизана у претходним сезонама имао је драж и незвесност, очекујем да такав буде и предстојећи. Верујем у свој тим, мислим да имамо дужу клупу и неопходан квалитет. Увек је циљ победа у Шапцу, друге опције нема, нека буде неизвесно, али да ми славило – истиче бек Шапчана Домагој Алиловић и додаје да је по доласку у Шабац имао немала очекивања, али и да су она превазиђена.

Појачање МП Елискир


-Изненађен сам пријатно игром и резултатима. Лига је добра, наши резултати показују да припадамо врху. Имали смо проблема са повредама, али су момци на терену увек били на висини и успели смо да остваримо добар низ који желимо да наставимо.

За Шапчане следи тежак низ на домаћој и европској сцени. Имена на другој страни су, истиче бек, мотивација, а победа циљ. Најважнији су успеси екипе, а нада се да ће успон његове форме помоћи у остваривању добрих резултата.

Алиловић: Шабац постао други дом


-Биће тешко, али ми имамо квалитет да остваримо добре резултате против јаких ривала. Припремамо меч по меч, али увек размишљамо о победама. Атмосфера у екипи је сјајна, имамо одличног шефа и уз много оптимизма гледамо на наставак, сви заједно и ја као појединац. Два пута сам ломио метатарзалну кост, мучила ме повреда, но презадовољан сам опоравком и мислим да ћу показати још више у мечевима који следе. Сви су били уз мене у тренуцима повреде, стрпљиво чекали опоравак и моје је да узвратим на прави начин – наглашава Алиловић.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa