Инфо

23. новембар 2023.23. нов 2023.
Одлична полусезона (фото: ЖРК Медицинар фб)

Одлична полусезона (фото: ЖРК Медицинар фб)

РУКОМЕТ: ПОЛУСЕЗОНА МЕДИЦИНАР

Изнад свих очекивања

Примарни сезонски циљ готово остварен у полусезони. Резултати изнад очекивања. Плеј оф није приоритет, али сваку шансу треба искористити
Додатно подмлађен већ млад тим Медицинара ушао је у нову сезону без великих очекивања и пресије високих амбиција, а пред паузу сви жале што је уследила сада. Тим коме је примарни циљ био опстанак, остварио је шест победа у десет кола, савладао шампионског кандидтата Црвену Звезду, успео да надигра Бекамент два пута, чак и у поразима свима пружи јак отпор и буде једно од најпријатнијих изненађења.

Бекамент ББ – Медицинар 28:30 (13:12)
Аранђеловац. Гледалаца: 400. Судије: Мандић (Србобран) и Ковачић (Н. Сад). Седмерци: Бекамент 4(4), Медицинар 5(3). Искључења: Бекамент 12; Медицинар 16 минута.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 3, Обрадовић, Илић, Радић, Радовић 5, А. Васић 6, Лацковић, Гезовић (4 одбране), Т. Васић 1, Цвејић, Благојевић 4(2), Цвејић, Драгосављевић 6(1), Мандић 5, Вуксановић (1 одбрана).


Ослоњен на продукте сопствене школе Медицинар је парирао искуснијим екипама. Успео да побеђује и након преокрета и да контролише игру и резултат у маниру искуснијих екипа него што реално јесу и после десет кола Шапчанке су само бод далеко од плеј офа. Успеле су након шест година да савладају Бекамент у Аранђеловцу.

А. Васић (фото: Супер рукометна лига)


Тамара Мандић, већ можемо рећи сениорска репрезентативка најбољи је стрелац тима са 57 голова и шести стрелац лиге. Јована Драгосављевић је постигла 37, а Александра Васић 34 гола колико и Јована Јовановић, летошње појачање. Медицинар је и трећи напад лиге, ефикаснији је и од водеће Јагодине.
Наставак сезоне је у јануару када Медицинар дочекује Железничар из Инђије на домаћем терену.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa