Инфо

23. новембар 2023.23. нов 2023.
Вратити се победама: В. Мијаиловић (ФК Мачва)

Вратити се победама: В. Мијаиловић (ФК Мачва)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Да ли следе победе?

Није Мачва заборавила да побеђује, након месец и по дана је стигао први тријумф, али против доброг ривала. У среду је у одложеном мечу шабачки тим играо у Милановцу у мечу где је на другој страни био тим са зачеља, полетан након неочекиване победе над ОФК Београдом.

Мачва – Колубара 1:0 (0:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 500. Гл. судија: И. Ковачевић (Земун); помоћници: Савић (Ужице) и Новаковић (Гуча). Стрелац: Мијаиловић у 64. минуту. Жути картони: Новаковић, Сладојевић, Марковић, Пејовић (Мачва); Николић, Цуцин, Гулан (Колубара).
МАЧВА: Гочманац, Марковић, Сладојевић, Ристивојевић, Савковић, Враштановић (Димитријевић), Јововић (Јевтић), Новаковић, Мијаиловић (Јовановић), Абдуллахи, Пејовић.
КОЛУБАРА: Станивуковић, Пинто, Цуцин (Ђокић), Марјановић, Филиповић, Кочовић (Гулан), Милисављевић (Дамњановић), Јанковић (Цветићанин), Лончар, Станисављевић, Николић.


-Вратили смо самопоуздање, играмо боље, превазишли смо кризу игре, надам се и кризу резултата. Контролишемо меч читавим током и то је најважније. Сумирамо све на паузи, а пре тога најснажније против сваког ривала – рекао је тренер Куртушић.



Током викенда црвено-црне чека локални дерби против Радничког у Сремској Митровици. Незгодан ривал у претходне две сезоне коначно је ове салвладан и шабачки тим нема ту врсту притиска. На другој страни је тим који игра ефикасније него лани, мање чврсто у одбрани. Тандем Гајић-Ивковић биће највећи изазов за одбрану Мачве. Оба тима желе у плеј оф, налазе се на средини и уверени су да могу боље. У среду је Раднички гостовао Новом Саду.

После Митровице Мачва до велике паузе дочекује Смедерево, а потом гостује у Новом Саду екипи Младости.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa