Инфо

23. новембар 2023.23. нов 2023.
„Говорите  без речи”
У Центру за стручно усаврашавање

„Говорите без речи”

Радионица о невербалној комуникацији и говору тела „Говорите без речи- декодирање уметности невербалне комуникације“, биће одржана у суботу у 10 сати у Центру за стручно усавршавање Шабац. Овај јединствени догађај доноси тренер говора тела и микро израза, Стојан Новаковић, овлашћен од водеће компаније b+ на свету „Center for Body Language“. У свету у коме ефикасна комуникација превазилази речи, разумевање и искориштавање моћи невербалних знакова је од суштинског значаја.

Ова радионица ће учеснике опремити драгоценим увидима у нијансе невербалне комуникације,омогућавајући им да унапреде међуљудске вештине, било у образовним, корпоративним или личним окружењима. Присутни ће бити у прилици да: истраже суптилности говора тела и микро израза, сазнају шта је у ствари невербална комуникације и њен значај и побољшају своју способност да разумеју и повежу се са другима, стекну увид у утицај невербалне комуникације у различитим контекстима.


Новаковић у ову радионицу, намењену професорима, наставницима, васпитачима, пословним људима, студентима, доноси богато искуство и стручност, обучавајући појединце из различитих средина. Његове динамичне и интерактивне сесије обећавају занимљиво и просветљујуће искуство за све учеснике. Радионица траје сат и 30 минута, а учешће је бесплатно. Сви заинтересовани да унапреде своје комуникацијске вештине могу се пријавити путем линка:
https://forms.gle/LUB3rXp272Z75LdGA

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa