Инфо

23. новембар 2023.23. нов 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

У сали Културног центра Шабац

У Шапцу обележен Међународни дан детета

Манифестацији су испред организатора присуствовали министарка за бригу о породици и демографију Дарија Кисић и председник Привременог органа града Шапца др Александар Пајић
Међународни дан детета обележен је у понедељак у великој сали Културног центра Шабац. Деца из шабачких основних школа су имала прилику да уживају у представи, интерактивним наступима хорова Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ и „Лира“ из Коцељеве, заједно са Леонтином Вукомановић и Иваном Петерс, као и радионицама са представницима Дечјег културног центра Београд. Манифестацији су испред организатора присуствовали министарка за бригу о породици и демографију Дарија Кисић и председник Привременог органа града Шапца др Александар Пајић.

Фото: "Глас Подриња"


-Заиста се захваљујем министарки Дарији Кисић што је одабрала да ово буде централни догађај у Републици Србији у Шапцу и заједно са предивним малишанима из наших основних школа, уз Леонтину, Пеђолина, Ивану Петерс, хорове „Лира“ из Коцељеве и наше Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ имамо заиста пун програм. Видите колико су деца весела, раздрагана, велика је срећа што смо имали прилику да их угостимо у нашем Културном центру кроз радионице и дружење и са министарком и гостима прославимо. Град Шабац заиста брине о породицама, деци, велика су издвајања из буџета у те сврхе. То нам је приоритет и у наредном периоду. Улагање у децу је најбитније како бисмо имали будућност коју очекујемо- истакао је Пајић.
Д.Д.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa