Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
Ви бирате!
Избор најбољих у спорту 2023

Ви бирате!

Још једну годину ви, драги читаоци, бирате своје лауреате у национално најдуговечнијем избору најбољих у спорту у категоријама сениорки, сениора и колектива. Имена појединаца и клубова су поређана азбучним редом као и увек.

Ана Бојић, освајач две медаље на европском и једне на светском првенству; Дијана Бота, вицешампион Европе, Ђурђина Ковачевић двоструки параатлетски вицешампион Србије, Тамара Мандић, најбољи стрелац Медицинара у полусезони, повремена сениорска репрезентативка, Милица Познановић, двоструки шампион Србије.

Семиз Аличић, трећи млађи сениор Европе. Матеја Додић најбољи стрелац Металопластике и једно од водећих крила домаће лиге, Жарко Крајишник шампион Европе међу јуниорима, освајач више медаља као сениор. Бранко Лагунџић је био на делиће секунде далеко од светске и европске медаље за млађе сениоре, а дебитовао је и на СП за сениоре. Кандидат је за Париз 2024. Михаило Репановић преводи екипу која је ове сезоне је остварила учинак седам од седам на Градском базену у другом најјачем европском такмичењу. Вељко Росић је имао изузетну сезону обележену сениорском титулом у десетобоју.

ВК Шабац Еликсир, једини представник Србије у Евро купу и клуб без премца у млађим категоријама у Србији, уз шампионе регионалне лиге и Томо купа. Кајак клуб Зорка, свеукупни вицешампиона Србије, расадника репрезентативаца, ОРК Мачва, шампионе Прве лиге Запад и тим који је и сада при врху и РК Металопластика Еликсир, тим који у 2023. години има најбољи однос победа и пораза, у врху је Супер лиге и једини брани част српског клупског рукомета у Евро купу. Две генерације су шампиони Србије у свом узрасту. Баскин клуб је на највишем међународном нивоу освојио две бронзе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa