Инфо

28. децембар 2023.28. дец 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ДРАГАН РИСТИЋ, ДИРЕКТОР ЈКП „ПАРКИНГ ШАБАЦ“

Без промене цена и у наредној години

Што се тиче политике цена, нису планиране промене цена СМС порука, као ни месечних картица ни у току наредне године. Цене су на снази од 2017. године. На територији града постоји 1.970 паркинг места под наплатом, од чега је 65 предвиђено за особе са инвалидитетом, што је 3,3 одсто. Постоје две паркинг зоне, црвена где је цена 42 динара по сату и плава чија је цена 36 динара по сату. Веома је популарна и дневна карта за све зоне по цени од 156 динара, која важи 24 часа
ЈКП „Паркинг Шабац“ у години на измаку је реализовао постављене задатке из своје делатности. Подсећам да ово предузеће управља јавним паркиралиштима на теритоији града Шапца. Управљање подразумева, пре свега, стварање и одржавање услова за коришћење јавних саобраћајних површина и посебних простора одређених за паркирање моторних возила, као и услужно уклањање, премештање и чување непрописно паркираних возила. Током ове године реализована је набавка специјалног возила за уклањање непрописно паркираних возила. Ово предузеће је пре свега сервис грађана задужен за одржавање комуналног реда, што се првенствено одоноси на мирујући саобраћај, али у великој мери има утицај и на безбедност у саобраћају. Резултати рада у области мирујућег саобраћаја виде се у томе да се смањује број непрописно паркираних возила, увођењем и уређењем организованог паркирања. Циљ је повећање комуналне културе у области мирујућег саобраћаја.

Треба имати у виду и даљи наставак комуналног, инфраструктурног и урбанистичког развоја града, који ће свакао пратити и физички обим извршених услуга од стране нашег предузећа. Што се тиче политике цена, нису планиране промене цена СМС порука, као ни месечних картица ни у току наредне године. Цене су на снази од 2017. године. На територији града постоји 1.970 паркинг места под наплатом, од чега је 65 предвиђено за особе са инвалидитетом, што је 3,3 одсто. Постоје две паркинг зоне, црвена где је цена 42 динара по сату и плава чија је цена 36 динара по сату. Веома је популарна и дневна карта за све зоне по цени од 156 динара, која важи 24 часа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa