Инфо

28. децембар 2023.28. дец 2023.
Парк зимских чаролија 2023
У СУСРЕТ НОВОГОДИШЊИМ И БОЖИЋНИМ ПРАЗНИЦИМА

Парк зимских чаролија 2023

Богат садржај и нетипично висока температура за ово доба године измамили су велики број деце и одраслих у централни парк у Коцељеви где су сви заједно уживали у играма без граница, стреличарству, шећерној вуни, свиленим бомбонама, сокићима, топлим напитцима, дечјој новогодишњој представи…Било је ту и тезги са новогодишњом декорацијом ручно прављеном, играчкама
У организацији фирме “Нова интимо” одржан је овогодишњи “Парк зимских чаролија”, предпразнични догађај, трећи по реду, намењен најмлађима али и њиховим родитељима.



Богат садржај и нетипично висока температура за ово доба године измамили су велики број деце и одраслих у централни парк у Коцељеви где су сви заједно уживали у играма без граница, стреличарству, шећерној вуни, свиленим бомбонама, сокићима, топлим напитцима, дечјој новогодишњој представи…



Било је ту и тезги са новогодишњом декорацијом ручно прављеном, играчкама.
Малишани су се забављали чекајући у реду за осликавање лица новогодишњим мотивима.



На крају, сва добра деца добила су и пакетиће. Парком се орила дечја граја, пролазила су насмејана лица испуњена радошћу и нестрпљењем да завире у пакетић и открију да ли им је Деда Мраз испунио новогодишњу жељу и послао жељену играчку.



–Ево, већ трећи пут по реду смо у организацији овог догађаја. Врло смо задовољни овај пут како све изгледа. Све је испало феноменално. Одјек је невиђен. Никада нисмо имали оволико деце. Мислим да их је око 270. Јако су ме обрадовали са својим реакцијама у току новогодишње позоришне представе. Колико је у суштини ово једна здрава прича свима је јасно. Деца су невиђено учествовала у представи и то је оно што даје драж и смисао целој овој причи. Толико ми је драго и пуно ми је срце- поручила је Даниела Војиновић, власница и директорка фирме “Нова интимо”.



Овај догађај приређен је захваљујући донаторима којих је из године у годину све више.



-Морамо да се захвалимо свим донаторима. Сви су учестовали и много их је више него претходних година. Све је сјајно, дивно и надам се да су деца уживала. Верујем да ће се ова традиција, започета пре три године, наставити и даље, да ће бити све обимнија, да ћемо имати неке нове садржаје који ће бити можда још интересантнији овој деци која то заиста заслужују. Децом се треба бавити, а са овом децом се сигурно бавимо. То се види и по њиховим реакцијама. Заиста су здрава и срећна деца и ја сам јако задовољна због тога- рекла је Војиновић.



Малишани воле и животиње па не чуди што су хрлили да додирују и фотографишу једно теле које је стрпљиво позирало и уживало у дечјем друштву. За неке клинце и клинцезе ово је била заиста ретка или готово јединствена прилика да га виде и додирну . А то су радо чинили и они мало старији.
В. Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa