Инфо

28. децембар 2023.28. дец 2023.
Фото: ОШ „Ј. Веселиновић“ Шабац

Фото: ОШ „Ј. Веселиновић“ Шабац

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЕЦУ

ОШ “Јанко Веселиновић” У Малом Церовцу

И ове године је уприличено традиционално дружење ученика Основне школе “Јанко Веселиновић” ИО у Малом Церовцу са оснивачем и председником компаније “Galeb-groop” господином Радославом Веселиновићем.

У знак захвалности и добродошлице, ученици од првог до четвртог разреда, и предшколци су заједно извели приредбу под називом “Новогодишње заповести”.

По завршетку приредбе, свим присутнима , обратила се директорка школе Љиљана Стојановић, поздравила родитеље и похвалила ученике на сјајној приредби. Упутила је велику захвалност господину Веселиновићу на овом предивном,традиционалном гесту и свима пожелела све најлепше у наступајућим празницима.
Господин Веселиновић, који је својевремено био ученик ове школе, данас успешан и уважен привредник, посећује децу у Малом Церовцу сваке године уочи празника и уручује им новогодишње пакетиће.

“Захваљујем свима на прилици да дођем и да вас поздравим, директорки школе,учитељима, родитељима и деци која ће бити и која су већ ученици ове школе. Поручујем им да марљиво уче и буду добри ђаци.

Ово је традиција дужа од тридесет година, јер не заборављам своје село”, рекао је господин Раде Веселиновић и пожелео свима срећну Нову годину и Божићне празнике.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa