Инфо

25. јануар 2024.25. јан 2024.
Лопта је укроћена
БИЛО ЈЕ У ГЛАСУ – 27.01.1966.

Лопта је укроћена

Пре месец дана писали смо да у Шапцу поново формирана женска рукометна екипа при друштву Партизан и да је почело да тренира осам омладинки. Пре неки дан, посетили смо салу Партизана и посматрали тренинг рукометашица. Сада их има далеко више. Било их је двадесет. Све су марљиво тренирале, припремајући се за првенство женских екипа Српске лиге.

Рукометашице су први део припрема савладале: лопта им више није немирна и непослушна, свака вешто барата њом и труди се да стекне више знања и вештине коју захтева динамичан рукомет. Упорност одушевљених омладинки за рукомет савладала је све проблеме. До пре извесног времена тренирале су у хладној сали али их то није поколебало. Сада се сала загрева чиме је омогућен несметан тренинг.

-Омладинке су марњиве и дисциплиноване. Имају велику жељу да науче рукомет и да у такмичењу постигну што боље резултате. Надам се да ће на пролеће задовољити и игром и резултатима љубитеље рукомета – рекао нам је Бора Булић, тренер женске рукометне екипе Партизана.

Глас Подриња у 2024. години ће прославити осамдесету годину од првог броја давне 1944. Од старта спорт је популарни део листа. Доносимо вам на спортским странама интересантне, специфичне спортске вести из наше архиве оне које нису биле у првом плану, али су део историје Гласа Подриња и овдашњег спорта.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa