Инфо

14. фебруар 2024.14. феб 2024.
Победа у Крагујевцу (фото: СПД Раднички)

Победа у Крагујевцу (фото: СПД Раднички)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Дерби за снове

Медицинар је неубедљиво почео пролећни део сезоне, али се потпуно опоравио кроз дуеле против Младости и у Крагујевцу, вративши се у борбу за плеј оф. Управо тим који је бод изнад Шапчанки је ривал, у хали „Зорка“ у петак и евентуални тријумф би овдашњи тим одвео на четврто место три кола пре краја регуларног дела сезоне. У Крагујевцу је било неизвесно, драматично, али је неискусни тим Медицинара показао више стрпљења, концентрације и присебности када су били тренуци одлуке заслужено освојивши нова два бода.

Настављен је и низ против Радничког. Остварена је пета узастопна победа.

Раднички (КГ) - Медицинар 24:25 (11:12)
Крагујевац. Гледалаца: 200. Судије: Обрадовић и Вучић. Седмерци: Раднички 4(4); Медицинар 5(5). Искључења: Раднички 10; Медицинар 16 минута.
РАДНИЧКИ: Појужина, Јоновић 4, Бјелак 1, Ђорђевић, Стошић 3, Пидро (16 одбрана), Инђић, Божиновић 2, Поткоњак 4, Бонер 7, Д. Ранковић, Петровић, Тасић 3, Вучићевић, З. Ранковић, Андрић.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 2, Обрадовић, Илић, Радић 1, А. Васић 8, Лацковић 1, Гезовић (3 одбране), Т. Васић, Цвејић (2 одбране), Благојевић 5, Стевић, Драгосављевић 5, Мандић 3, Ракић, Вуксановић.


Спремне за Нишлијке – ЖРК Медицинар


Наиса је тим прављен за плеј оф. Након две кризне сезоне успели су да се консолидују и буду уз неприкосновени трио ове сезоне, фаворити за плеј оф. Крњајац је оформио тим састављен око три играчице: Оливере Николић у две Јелене, Кнежевић (пивот) и Стојановић (крило), уз Марију Конатар као средњег бека. Једнако побеђују и у Нишу и ван матичног града (Н. Сад, КГ, Аранђеловац, Н. Пазова), успели су да освоје бод против Јагодине, а једино пораз на домаћем терену од Младости је кикс ове сезоне. У јесењем делу је Наиса славила у неизвесном мечу 27:25, а претходни меч у Шапцу обележио је велики преокрет Медицинара који је од минус седам стигао до победе.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa