Инфо

14. фебруар 2024.14. феб 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ПРОМОЦИЈА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Позив будућим полицајцима

Министарство просвете расписалоје конкурс за упис ученика у Средњу школу унутрашњих послова “Јаков Ненадовић“ у Сремској Каменици и школској 2024/2025 години. Конкурс ће трајати до 26. фебруара, а план је да се упише 224 ученика.

Промоцију уписа имала је прошлог четвртка Полицијска управа Шабац, на штанду у пешачкој зони Карађорђеве улице. Штанд је изазвао велико интересовање грађана, како матураната основих школа, тако и њихових родитеља, који су желели да се распитају о детаљима конкурса.

Фото: "Глас Подриња"


-Грађани све информација и одговоре на питања везана за конкурс могу пронаћи на сајту Средње школе унутрашњих послова www.ssup.edu.rs или у најближој полицијској станици. Пријаве за конкурс подносе родитељи или законски заступници у Средњој школи унутрашњих послова или у полицијској станици по месту пребивалишта. Нагласио бих да ће ученици који упишу ову школу стећи знања и вештине за обављање послова полицијског службеника и то у областима рада полиције у заједници, одржавања јавног реда и мира, расветљавања и откривања кривичних дела, контроле саобраћаја и контроле државне границе. Ученици који заврше Средњу школу унутрашњих послова стичу услов за заснивање радног односа у Министарству унутрашњих послова, навео је Бранко Јеремић, официр за превенцију и рад полиције у заједници у ПУ Шабац.

Из ПУ Шабац позвали су све заинтересоване да им се прикључе у борби за очување безбедности.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa